Meld pesten direct

Help je ons ook mee om pesten 100% te stoppen?

Op HPC Charlois vinden we het heel belangrijk dat alle kinderen veilig, ontspannen en zorgeloos naar school kunnen. Daarom willen we ons inzetten om pesten 100% te stoppen. 

Elke dag zetten alle docenten zich in zodat alle leerlingen zich goed voelen op school. Wanneer wij zien dat er wordt gepest, stoppen we dit direct. Pesten komt relatief weinig voor op onze school. Toch weten we dat er ook stiekem wordt gepest bijvoorbeeld na schooltijd of via Instagram of WhatsApp. Omdat wij dit soort pesten niet zien is het moeilijk voor ons om het te stoppen maar, dat willen we wel. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om pesten bij ons te melden.
Iedereen die ziet of merkt dat er gepest wordt kan een melding doen. De melding blijft anoniem en niemand komt te weten wat er is gemeld of dat er is gemeld. De pester dus ook niet!
Wanneer er over een leerling meerdere meldingen gedaan worden, komen wij op school in actie en gaan wij het pesten stoppen. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig, want wij kunnen op school alleen in actie komen als we informatie krijgen over wat er gebeurd.
We hopen dat iedereen zich wil inzetten voor een 100% pestvrije school! Dat kunnen we echt alleen samen voor elkaar krijgen. Doe jij ook mee?

Terug