Update Coronamaatregelen 13 januari 2021

Hierbij informeren wij u over het onderwijs vanaf 18 januari. De lockdown duurt nog tot 9 februari 2021. Daarom kan de school nog niet normaal open. Wel mogen praktijklessen doorgaan op school. Er moet dan 1,5 meter afstand worden gehouden.

Vanaf 18 januari zullen er praktijklessen op school worden gegeven. De theorielessen blijven online via Teams.
Deze week krijgen leerlingen een nieuw rooster. In dit rooster staan praktijklessen op school en online-lessen voor thuis. Het kan zijn dat leerlingen op 1 dag lessen op school hebben maar ook thuis.

Stages gaan alleen door voor examenleerlingen. Dit zijn leerlingen in klas 5 en in de Top-Academies. Deze stages gaan door zodat leerlingen hun diploma en certificaten kunnen halen. Als op de stage de veiligheidsmaatregelen niet kunnen worden gegarandeerd zal deze stage toch niet doorgaan. Gezondheid is belangrijker. De stagebegeleider zal dit met de leerlingen bespreken.
Leerlingen die geen TOP-Academie stage hebben en niet in klas 5 zitten, hebben voorlopig dus nog geen stage.


Alle lessen zijn verplicht. Als leerlingen niet mee kunnen doen, moeten zij afgemeld worden. Hiervoor kunt u bellen naar de school zoals u dat gewend bent. Als leerlingen afwezig zijn zonder reden zijn zij ‘ongeoorloofd afwezig’. Ook kan een leerling ‘te laat’ zijn in de online les. Het nummer van de school is: 010 4294946.

Als leerlingen niet thuis opgevangen kunnen worden, kunt u contact opnemen met de mentor. We zullen dan samen zoeken naar een oplossing. Ook leerlingen die niet goed kunnen meedoen met de online-lessen, komen naar school.

Met vriendelijke groet,
Ellen Wesdorp en Nienke van der Lugt
Locatiedirecteur  Teamleider

HPC Charlois
Email: ewesdorp@lmc-vo.nl
Email: nvanderlugt@lmc-vo.nl

Terug