Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief!

 

 

Bekijk deze email in je browser
Nieuwsbrief HPC Charlois september 2020

Herfstvakantie van 19 oktober t / m 23 oktober

 
Beste ouders / verzorgers van onze leerlingen,

Het schooljaar 2020-2021 is begonnen. Wat fijn dat we de leerlingen weer in de school mochten ontvangen! Het was best even spannend: mogen we weer normaal beginnen na de zomer? Gelukkig mocht de school open en gaan de lessen door op school.
Toch is niet alles helemaal normaal. We moet afstand houden! Leerlingen niet maar docenten wel. Dat is echt moeilijk maar we doen ons best! Ook mogen docenten niet meer zomaar naar school als ze verkouden zijn. We moeten eerst een Corona-test doen en wachten op de uitslag. Dat duurt soms lang en dat is vervelend want we willen natuurlijk wel onze lessen geven. Hierom verzinnen we oplossingen. Het kan zijn dat uw kind op school les krijgt van zijn juf of meester via een scherm als de docent thuis in quarantaine moet. Voor leerlingen in quarantaine, is er vanaf 5 oktober ook elke dag digitaal les via Teams, net zoals tijdens de Lockdown.

Hierover krijgt u later meer informatie. Het is allemaal anders en niet altijd leuk, maar we staan ​​voor onze leerlingen klaar. Samen met u lukt het om alle leerlingen toch goed les te kunnen geven. Volgende week zien we alle ouders / verzorgers op school voor de IOP gesprekken. We gaan dan met u in gesprek over de resultaten van de leerling. De mentor zal u bellen voor een afspraak. Het is heel belangrijk dat u komt want het gaat om de toekomst van de leerling. Natuurlijk ontvangen we u gezellig op school maar houden we ook dan netjes afstand. Het wordt een bijzonder schooljaar maar we hebben er zin in. Heel graag tot ziens!

Ellen Wesdorp
Locatiedirecteur
 
 
Wilt u weten hoe laat u kind uit school komt?

Bekijk hier het vaste basisrooster!

 

Schoolontbijt!
Iedere woensdag en vrijdag staat er voor de leerlingen een gezond ontbijt klaar. Van yoghurt en Optimel drinken tot bruine boterhammen met beleg en fruit. Een goede start is een goed begin van de dag!

BETAALD PARKEREN PER 1 OKTOBER 
 
Vanaf donderdag 1 oktober 2020 is het betaald parkeren vlak voor en in de directe omgeving van de school. Dit in dat bezoekers (en houdt ouders / verzorgers) daar rekening mee moeten houden. Het parkeren geldt van maandag t / m zaterdag van 9:00 uur tot 23:00 uur. Het reguliere tarief bedraagt ​​€ 1,76. Het gebied achter de Kromme Zandweg (Wielewaal) en het bedrijvengebied bij de Waalstraat is niet vrij parkeren. Deze twee locaties zijn op loopafstand van de school. Zie kaart!
 
Hoe plak je een fietsband? Leer het hier!

Te laat komen

Wij hanteren een vast sanctiebeleid voor leerlingen die te laat komen. Om ook u op de hoogte te brengen staan ​​de sancties op een rijtje:

Binnen 15 minuten te laat = 15 minuten nablijven bij de mentor na het laatste lesuur.
Bij 3x 15 minuten te laat = 1 uur nablijven in de opvangklas na het laatste lesuur.
Langer dan 15 minuten te laat = 1 uur nablijven in de opvangklas na het laatste lesuur.


Komt de leerling meerder keren te laat ondanks de sancties? Dan moeten wij een melding doen bij Leerplicht Rotterdam.

Wellicht heeft u familie, vrienden van kennissen die geïnteresseerd zijn in HPC Charlois? 

Natuurlijk staat onze deur altijd voor iedereen open. We vinden het wel heel erg fijn wanneer we eerst even worden gebeld aan een bezoek. We hebben dan alle tijd om je te woord te staan ​​en rond te leiden. Daarnaast staat onze deur open op de open dagen: 

Zaterdag 30 januari 2021 van 10:00 uur - 14:00 uur

Woensdag 3 februari van 14:00 uur - 18:00 uur

Facebook Facebook
Website Website
Email Email
Instagram Instagram
YouTube YouTube
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u nauw betrokken bent bij Het Praktijkcollege Charlois.

Toch liever deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kun je je hier afmelden.

 
Copyright © *HPC Charlois All rights reserved.
Ons mailadres is hpc-charlois@lmc-vo.nl

Talingstraat 170
3082 MH Rotterdam
010-4294946
 
 This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*
img

Terug