Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief

 

Bekijk deze email in je browser
Zomervakantie van 18-7-2020 t/m 30-8-2020

Op dinsdag 1 september verwachten wij de leerlingen van:

 • Klas 1: om 9:30 tot 10:30 uur
 • Klas 2: om 9:30 tot 10:30 uur
 • Klas OG: om 9:30 tot 10:30 uur
 • Klas 3: om 10:30 tot 11:30 uur
 • Klas BG: 10:30 tot 11:30 uur
 • Klas 4: om 11:30: tot 12:30 uur
 • Klas 5: om 11:30 tot 12:30 uur
 • Klas MBO: om 11:30 tot 12:30 uur
Weer een nieuw schooljaar voor de deur
Wat een hectisch maar positief jaar hebben we achter de rug!. Door de Corona kwamen wij allemaal in een achtbaan terecht. Leerlingen moesten ineens thuis aan de slag. Eerst met huiswerk-pakketjes en later via digitale lessen. De leerlingen bleken zich geweldig aan te kunnen passen.Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze kanjers! Ze hebben het erg goed gedaan. 

Ik hoop dat wij het komende schooljaar weer allemaal gewoon op school kunnen zijn. Ik kijk er zeker naar uit! Voor nu wens ik iedereen een heel fijne zomervakantie toe!
Ellen Wesdorp
Locatiedirecteur HPC Charlois
Fout in de factuur ouderbijdrage 2020-2021
Geheel per ongeluk staat er een fout in de factuur van 2020-2021. De verdeling van het totaalbedrag van € 100,- is namelijk veranderd; voor de schoolreis is een bedrag van € 65,- gereserveerd in plaats van de vermelde € 35,-. Dit was hard nodig! De vervoerskosten en de entreekosten voor een pretpark zijn dusdanig hoog dat we met €35,- geen schoolreis meer kunnen organiseren. Voor u maakt dit verder niet uit. We hopen dat u vrijwillig wilt bijdragen aan de leuke activiteiten voor uw kind!
 
Tot ziens!
Aan het einde van dit schooljaar verlaten een aantal docenten de school. Dat is best even wennen voor de leerlingen en voor ons. Want we hebben jaren met veel plezier samen les gegeven op school. Ik noem ze even voor u op: Lidya Ozer, Fatih Yurdakul, Tom Smeets, Karin Baris, Bernadette Petres (pensioen), Cynthia van den Berg, Brigitte de Smit, Ugur Davut Tultak,  Marwan Al Saleh, Linette Etnel en Ingeborg. Huijser.
Dit is geen doei of dag, maar een tot ziens met een glimlach!

Volgend schooljaar zult u dus wat nieuwe gezichten zien op school. Natuurlijk zullen we voor u klaar staan zoals u dat gewend bent van ons. We zien alvast uit de kennismakingen!

 
DIPLOMA-UITREIKING 14 juli 2020
 
Nieuw basisrooster!
Wilt u weten hoe laat u kind uit school komt?

Bekijk hier het vaste basisrooster!

 
Praktijk in de wijk
Vanaf september 2020 gaan we op de dinsdagen aan de slag in de wijk. Samen met de buurtbewoners werken de leerlingen en docenten aan een betere en schonere wijk. Heb jij wensen, suggesties, ideeën of andere plannen waar je denkt dat wij je bij kunnen helpen in de wijk Charlois, laat het aan ons weten. Stuur een mail naar: praktijkindewijk@hpc-charlois.nl In september nemen wij dan contact met u op.
Lees hier het artikel in de Havenloods van 7 juli jl.
Noteer vast 1 oktober in uw agenda voor de oudergesprekken!

Te laat
Te laat komen is niet toegestaan. Wij verwachten dat uw kind op tijd van huis weggaat. Natuurlijk, een keertje te laat kan gebeuren. Niettemin gelden dan toch de onderstaande regels:

 • Binnen de eerste 15 minuten te laat = 15 minuten langer op school blijven
 • Ben je meer dan 1x in de eerste 15 minuten te laat = 1 heel uur nablijven
 • Kom je meer dan de eerste 15 minuten te laat = 1 heel uur nablijven
 • Daarnaast wordt er - bij te vaak te laat komen- een melding bij de leerplichtambtenaar gedaan.
Kent u Theeshone al?
Ook wel Mister Thee genoemd? Hij is een oud-leerling en via een stagetraject is hij inmiddels een vaste kracht. Theeshone ondersteunt de docenten tijdens de (fiets)techniek- en groenlessen. Daarnaast biedt hij iedere leerling een helpende hand indien nodig. En u ziet het, voor een blad met muffins draait hij zijn hand ook niet om.
Wellicht heeft u familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn in HPC Charlois? 

Natuurlijk staat onze deur altijd voor iedereen open. We vinden het wel heel erg fijn wanneer we eerst even worden gebeld voorafgaand aan een bezoek. We hebben dan alle tijd om je te woord te staan en rond te leiden.
Ook om aan te melden voor onze school is vooraf even bellen wel zo fijn!

010-4294946

Facebook Facebook
Website Website
Email Email
Instagram Instagram
YouTube YouTube
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kun je je hier afmelden.

*|REWARDS|* 
 
img

Terug