Dayliën Clemensia

Derdejaarsleerling Dayliën aan het woord.

Eng en erg spannend vond Dayliën Clemensia het eerste bezoek aan onze school. “Mijn moeder ging op zoek naar een geschikte school voor mij. Mijn oudere broers zaten ergens anders op school. We woonden toen nog in een andere wijk”, licht de leerlinge uit 3A toe. “Uiteindelijk kwam mijn stiefvader met deze school. We zijn toen met elkaar gaan kijken.”

Tot op heden heeft de vrolijke Dayliën van haar komst naar HPC Charlois geen moment spijt. “Een van de leukste dingen vind ik de docenten. Ze zijn erg aardig maar soms ook streng, wanneer het nodig is. En de mentor is leuk. Natuurlijk zijn de schoolreisjes en schoolfeestjes ook leuk”, lacht Dayliën. “

Er wordt ook geluisterd naar wat je als leerling fijn zou vinden om te doen met schoolreis of feestje. Ze leren je hier je best te doen en ook leer je hier voor het mbo.” Precies wat Dayliën voor ogen heeft. Hoewel de leerlinge nog niet kan kiezen tussen het werken in de horeca of op een vliegveld. De basis is in ieder geval goed neergelegd op HPC Charlois.

img

Terug